Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u
1 KIES EEN STELLINGTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER STELLINGOPTIES Bewerken
3 BOUW DE STELLING
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Orde op zaken stellen met grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn in de eerste plaats bedoeld als opbergsystemen voor goederen met een zwaarder gewicht. We noemen ze ook vaak breedvakstellingen. Meestal functioneren ze als opbergruimte voor goederen die gedurende een lange tijd opgeslagen worden, zoals winterbanden. Al onze grootvak of breedvak stellingen zijn van het merk AR. AR staat voor ARESTANT.

Een AR grootvakstelling wordt vaak gekozen in grote opslagruimtes, magazijnen of ruimtes met verschillende verdiepingsvloeren. Doordat deze stellingen voldoen aan de strenge E.A.-95 norm bent u zeker van een optimale kwaliteit.

Grootvakstellingen samenstellen: een eenvoudige klus

Bent u niet zo’n handige klusser? Geen probleem! Onze grootvakstellingen zijn heel gemakkelijk om te monteren. Als specialist in grootvakstellingen beseffen we het belang van kostbare tijd. Deze stellingen worden standaard geleverd met AR-jukken enerzijds en AR-liggers anderzijds. Hierdoor kunt u ze in een mum van tijd opstellen. Nog extra opslagruimte nodig? Ook dat is mogelijk. Want een AR grootvakstelling kan heel makkelijk uitgebreid worden. Vertel ons gerust wat u precies wenst. Ten slotte wordt deze magazijnstelling ook vaak als lichte palletstelling gebruikt.

Grootvakstelling kopen

Weet u precies wat u nodig hebt? Dan kijken wij alvast uit naar uw bestelling. Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd terecht bij ons gedreven team. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw stelling afwerken met houten vlonders of stalen legborden. Doordat we veel op voorraad hebben, kunnen we snel leveren.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type stellingStelling opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+31 318 20 20 52
Mail
info@stellingspecialist.nl